Portretten


Zusjes. Opdracht om twee zussen te portreteren. De jongste verwerkt in het ' Het meisje met de parel ' de oudste in een vrije verwerking. Grote tegenstelling maar daardoor een mooie combinatie. Olieverf op doek.
Yoka. Yoka. Olieverf op doek 40 x 50 cm.
Marylin Monroe. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
David Bowie In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
Al Pacino Portretten van beroemdheden en filmhelden. Olieverf op doek 100 x 100 cm.
Dick. Leuke opdracht om met 24 mensen die allemaal een stukje karton te schilderen kregen. Daarop stonden wat lijntjes. die moesten zichtbaar blijven. Zonder verder iets te zeggen hoe er geschilderd moest worden. Uiteindelijk als een puzzel alle stukjes bijleraar gelegd met als resultaat zijn portret. Tot grote verrassing van de aanwezigen.
Het gezin. Opdracht van een kennis om zijn gezin op een wat geabstraheerde manier te schilderen. Acrylverf op doek, 60 x 70 cm.
Geabstraheerd zelfportret. Geabstraheerd zelfportret.
Lars. Jongensportret. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Keith Richard. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
Whitney Houston In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
De godfather 2. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage. Olieverf op doek 90 x 90 cm.
Prince 2. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
Michael Jackson. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
George Michael. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
Leonardo di Caprio Een veelzijdig acteur. Weergegeven met veel beweging en kleur zoals hij acteren kan. Acrylverf op doek 100 x 100 cm.
Marylin Monroe 2. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage. Olieverf op doek, 90 x 90 cm.
Maarten. Portret van Maarten in de Bowie stijl. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Tijmen. Portret van Tijmen. In de Bowie stijl, olieverf op doek 40 x 50 cm
Tijmen, Jan en Maarten. Leuke opdracht van Jan om hemzelf met zijn zonen te portretteren met lang haar. In de David Bowie stijl. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Blue Eyes. Getroffen door de intense blik van deze dame besloot ik de compositie te veranderen en er op mijn manier een portret van te schilderen. Zo anders dan bijvoorbeeld ' Maria Magdalena' maar zo leuk om te doen. Olieverf op doek, 80 x 110 cm. 2021.
Sean Connery Ik moest mijn filmheld Sean Connery wel eren met een portret van hem. Veel prachtige films van hem gezien. Een van mijn favorieten is ' the name of the rose'. Olieverf op doek, 90 x 110 cm.
John van Veenendaal. John een vriend die ik als portret gebruikt heb om wat te experimenteren. Mixed media, 80 x 100 cm.
Klein portretje. Klein geabstraheerd portretje. Olieverf op paneel, 15 x 20 cm.
Yvon. Yvon. Olieverf op doek 30 x 40 cm.
Familie portret. Familie portret. Olieverf op doek, 70 x 90 cm.
Maas. Portret van Maas. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Tiger Woods. Sterk portret van deze golfheld. Olieverf op doek, 70 x 90 cm.
The Godfather 3. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage. Olieverf op doek, 90 x 90 cm.
The Godfather 1. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage. Olieverf op doek, 90 x 90 cm.
Prince. In de serie film, muziek en andere sectoren helden. Ik probeer in de techniek mijn eigen handschrift te ontwikkelen. Een voortdurend proces. Giclee of Artprint op canvas. Met certificaat. 80 jaar kleurecht. Beperkte oplage.
Mick Jagger Mick met zijn grote mond geschilderd met het paletmes. Olieverf op doek, 70 x 90 cm.
Dudu Dudu in opdracht geschilder voor Hanny. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Modeltekening. Modeltekening met houtskool.
Simon Pegg Portret van Simon Pegg waar ik heb geprobeerd scherpte en onscherpte te schilderen. Olieverf op doek, 90 x 100 cm.
Zelfportret. Zelfportret met houtskool.
Stilleventekening. Stilleventekening.
Louison Bobet. Uit de serie van de tourstart in Utrecht. Olieverf op doek, 80 x 100 cm.
Fausto Coppi. Uit de serie van de tourstart te Utrecht. Olieverf op doek, 80 x 100 cm.
Joop Zoetemelk Uit de serie van de tourstart in Utrecht. Olieverf op doek, 80 x 100 cm.
Jaques Anquetil. Uit de serie van de tourstart in Utrecht. Olieverf op doek, 80 x 100 cm.
Bernard Hinault. Uit de serie tourstart in utrecht. Olieverf op doek, 80 x 100 cm
Eddy Merckx. Uit de serie voor de tourstart in Utrecht. Olieverf op doek 80 x 100 cm.
Zusjes. De kleinkinderen van mijn zus Joke. Leuke om de kinderen van mijn neef Arnoud te mogen schilderen. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Pulp Fiction. Leuke opdracht om aan de hand van een affiche deze wereldberoemde scène te schilderen. Olieverf op doek, 120 x 220 cm.
Portret van een vrouw. Een geabstraheerd vrouwenportret. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Mannen portret. Geabstraheerd mannenportret. Olieverf op doek 40 x 50 cm.
Modeltekening. Modeltekening met houtskool.
Modeltekening. Modeltekening met pastel.
Jeroen. Voor Jeroen zijn verjaardag gemeenschappelijk cadeau. Acrylverf op doek.
Zusjes. Dochters van vriend Jan. olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Familie portret. Familie portret. Olieverf op doek 30 x 60 cm.
Vader van Moshe. Vraag of ik de sfeer van de jaren vijftig, zestig in dit portret kon verwerken. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Moeder met kind. Tijdens de opdracht bespreking was er een voorkeur voor de meer realistische uitvoering. Olieverf op doek, 40 x 50 cm.
Pim Good old Pim. Collega die schildert met schimmels en organismen. Zijn groeit door als het klaar is. Goeie gozer. Daarom heb ik achtergrond gebruikt die past bij zijn werk. Olieverf op doek 40 x 40 cm.
Meisjesportret. De tweede kleindochter van Ruud. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Meisjesportret. De derde uit de serie van Ruud. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Meisjes portret. Opdracht van Ateliergenoot en vriend Ruud. Zijn drie kleindochters. Dit is de eerste. Meisjesportret, 30 x 40 cm.
Baroeg Baroeg. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Dudu Dudu. Olieverf op doek, 30 x 40 cm.
Meisjes portret. Opdracht van een vriend om zijn dochter te schilderen. Olieverf op doek 40 x 60 cm.
Michel Prudhomme en Zazie bij mijn tourhelden in Utrecht. De tourstart in Utrecht.
Modeltekening. Modeltekening met Pastelkrijt.
Zelfportret. Ik op een stoel op het atelier. Acrylverf op doek, 100 x 120 cm.